0747.950.077
Pagina principala Cani personalizate Rame personalizate Rame foto Cadouri personalizate Accesorii Textile

Termeni si conditii magazin productie publicitara Tiv Print Creative

Termeni si conditii de utilizare a magazinului online de produse personalizate www.printcreative.ro.

Art.1 Conditii generale pentru utilizarea shop-ului

Compania care administreaza site-ul http://www.printcreative.ro, este SC TIV PRINT CREATIVE S.R.L, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J38/589/2016 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO36362729tel: 0747950077; e-mail :tivprintcreative@gmail.com. Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Tiv Print Creative isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina “Termeni si conditii”.

SC TIV PRINT CREATIVE SRL si-a deschis site-ul www.printcreative.ro pentru a-si informa personal toti clientii. Utilizarea acestui site de catre dumneavoastra este conditionata de respectarea conditiilor generale de acces si utilizare detaliate mai jos (“Conditii generale”) precum si de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci cand accesati site-ul, il parcugeti si utilizati, dumneavoastra acceptati implicit si neconditionat Conditiile Generale, care prevaleaza asupra oricarei alte intelegeri pe care ati putea s-o aveti cu SC Tiv Print Creative SRL, cu toti membrii retelei sale comerciale sau numai cu unii dintre acestia.

Art.2 Livrarea materialelor personalizate si serviciilor la distanta

Comenzile acceptate de Tiv Print Creative si care vor fi onorate sunt comenzile trimise online prin formularul de comanda, comenzile primite prin e-mail si telefon si care contin cel putin urmatoarele numele, adresa, nr. telefon si email ale consumatorului.

Tiv Print Creative trebuie sa onoreze comenzile primite prin intermediul acestui site in termen de cel mult 30 zile de la data comenzii, cu exceptia cazului in care partile au convenit altfel. Tiv Print Creative, in cazul in care nu poate executa contractul/livrarea din cauza ca produsul sau serviciul nu este disponibil, trebuie sa informeze consumatorul despre aceasta indisponibilitate in termen de 1-3 zile lucratoare, iar sumele pe care consumatorul le-a varsat ca plata in avans trebuie rambursate in termen de maximum 30 zile.

Tiv Print Creative poate livra consumatorului un produs sau serviciu de o calitate si la un pret echivalente cu cele solicitate numai cu acordul scris sau verbal al acestuia din urma. In acest caz cheltuielile de returnare a acestor produse vor cadea in sarcina Tiv Print Creative.

Tiv Print Creative nu va livra produse sau servicii fara o comanda prealabila din partea consumatorului.

Nu livram comenzi a caror valoare este mai mica de 40 ron!

Art.3 Conditii si modalitati pentru retur sau renuntarea la produsele personalizate comandate

Daca nu sunteti multumit de produsele achizitionate puteti sa le returnati in urmatoarele conditii:

– trimiteti o notificare prin e-mail la adresa tivprintcreative@gmail.com prezentand motivul nemultumirii.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

– vom raspunde oricarei reclamatii in termen de 2-3 zile lucratoare si daca nu exista alta solutionare va confirmam acceptul pentru returul produselor;

– acceptam la retur doar produse in ambalajul original si in perfecta stare de prezentare (fara a fi indoite, rupte, sparte). Acceptam retur produse defecte/deteriorate doar insotite de o declaratie semnata pe proprie raspundere ca defectele au aparut din alte cauze decat neatentia sau manipularea gresita a acestora.

NU acceptam retur produse executate dupa specificatiile consumatorului, produse desigilate  sau produse distinct personalizate si nici produse care, prin natural lor, nu pot fi returnate sau care se pot deteriora rapid.

– taxele postale pentru transportul coletului prin Posta Romana sau curier spre sediul Tiv Print Creative vor fi suportate de dvs. Tiv Print Creative are obligatia ca in termen de 14 zile de la primirea produselor retur sa va ramburseze contravaloarea acestora doar prin transferul contravalorii produselor in contul bancar al persoanei fizice/juridice care este “cumparator”  in factura fiscala.

Art. 4. Colete refuzate de consumator

In cazul coletelor refuzate fara motiv / neridicate de dvs. si returnate de Posta Romana sau curier rapid, Tiv Print Creative isi rezerva dreptul de a recupera sumele prejudiciate, pe calea instantei.

Art.5 Drepturi de proprietate intelectuala

Art.5.1 Drepturi de autor si/sau Drepturi asupra Desenelor si Modelelor Printate

SC Tiv Print Creative SRL se considera a fi autorul site-ului de fata. Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, secventele animate sonore sau nu, precum si toate lucrarile integrate in acest site sunt proprietatea Tiv Print Creative sau a unor terti care au autorizat SC TIV PRINT CREATIVE SRL sa le utilizeze.

Modelele produselor prezentate in acest site sunt protejate in conformitate cu dispozitiile legale referitoare la dreptul de autor si drepturile conexe, precum si la protectia desenelor si modelelor industriale.

Cu exceptia dispozitiilor de mai sus, orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare partiala sau integrala a site-ului , indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, a diverselor lucrari si modele de instalatii care il compun, fara a se fi obtinut in prealabil autorizatia de la SC Tiv Print Creative SRL este strict interzisa si constituie infractiunea de contrafacere, care se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Art.6 Informatii despre produse si servicii

Aceste pagini constituie o prezentare generala a gamei de produse si servicii SC Tiv Print Creative SRL distribuite in Romania.

SC Tiv Print Creative SRL isi rezerva dreptul de a modifica informatiile ce figureaza in prezentul site pe internet, mai ales pe cele referitoare la caracteristicile produselor,a modelelor prezentate, in orice moment, fara preaviz, tinand cont de trasatura interactiva a site-ului, fara ca modificarile sa presupuna responsabilitatea Tiv Print Creative, a membrilor retelei sale sau a angajatilor sai.

SC Tiv Print Creative SRL este la dispozitia dumneavoastra pentru orice informatie, in special referitoare la preturi, la disponibilitatea produselor prezentate precum si la aparitia unor noi produse.

Art.7 Servicii

Serviciile prezentate pe acest site sunt propuse pentru membrii activi ai SC Tiv Print Creative SRL in Romania.

Art.8 Hyperlink-uri

SC Tiv Print Creative SRL nu poate fi, in nici un caz, facuta responsabila pentru punerea la dispozitie a unor site-uri care fac obiectul unui hyperlink plecand de la site-ul www.printcreative.ro si nu este responsabila, in nici un fel, privind continutul, produsele, serviciile, etc. disponibile pe aceste site-uri sau plecand de la aceste site-uri.

Art.9 Limitarea responsabilitatii

Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu. In nici un caz, SC Tiv Print Creative SRL, nu va putea fi facuta responsabila pentru daune directe sau indirecte si in special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultand din accesul sau utilizarea acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el. Continutul site-ului este prezentat fara nici o garantie, de nici o natura.

Informatiile asupra modelelor, caracteristicilor si preturilor acestora corespund unei definitii la momentul redactarii lor sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului; ele sunt oferite numai cu titlu informativ si deci nu sunt si nu trebuie sa fie considerate ca o oferta contractuala a produselor si serviciilor oferite de SC Tiv Print Creative SRL. Erori sau omisiuni pot interveni.

Accesul la produsele si serviciile prezentate pe site poate face obiectul unor restrictii. Trebuie deci sa va asigurati ca legea tarii de unde se stabileste conectarea va autorizeaza sa ne accesati site-ul.

Art.10 Drept aplicabil

Prezentele Conditii Generale se supun dreptului intern roman. Limba Conditiilor Generale este limba romana. In caz de litigiu, numai instantele romanesti vor fi considerate competente.

Art.11 Actualizarea conditiilor generale

SC Tiv Print Creative SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment accesul la site precum si Conditiile Generale. Aceste modificari si actualizari se impun utilizatorului care trebuie prin urmare sa se raporteze in mod regulat la aceasta rubrica pentru a verifica Conditiile Generale in vigoare.

ART.12 TRANSPORTUL , LIVRAREA SI PLATA

Transportul se face, dupa caz, cu posta romana sau prin intermediul firmelor de curierat . Comenzile efectuate pe magazinul online printcreative.ro pot fi achitate DOAR online cu cardul prin procesatorul de plati Netopia- Mobilpay (banii nu intra in contul nostru decat dupa livrarea produselor) sau prin transfer bancar (comanda va fi procesata dupa confirmarea platii de catre banca). Comenzile primite dupa ora 12 vor fi procesate si vor putea fi expediate incepand cu urmatoarea zi lucratoare.

In cazul transportului prin firmele de curierat este posibil ca valoarea transportului sa fie diferita de cea afisata pe site, in functie de aria de acoperire a acestora sau greutatea coletului. Clientul va fi informat  prin mail sau telefonic de schimbarea valorii transportului bunurilor comandate, urmand ca transportul sa se efectueze printr-o modalitate agreata de comun acord .

Vezi si Transport si Retur.