0747.950.077
Pagina principala Cani personalizate Rame personalizate Rame foto Cadouri personalizate Accesorii Textile

CAP1T

Produs nou

Reduceri! Numai online CANA ALBA CU POZA SI TEXT Expand

CANA ALBA CU POZA SI TEXT

Visul oricarui om care face un cadou este ca acesta sa reziste in timp, mai precis sa fie un lucru de care iubitul sau iubita sa nu se poata desparti niciodata. Ce poate fi mai frumos decat sa transformam acest vis in realitate, oferindu-i persoanei iubite un obiect care poate fi folosit zilnic,precum o cana,din care sa-si savureze ceaiul sau cafeaua preferata. 

Mai multe detalii

IN STOC

PERSONALIZEAZA PRODUSUL

loader

loader

Time left:

20,00 lei


(*preturile includ TVA)

LIVRARE PRIN CURIERAT RAPID:   24/05/2019
LIVRARE PRIN POSTA ROMANA:  25/05/2019

LIVRARE PRIN CURIERAT RAPID:
  24/05/2019

LIVRARE PRIN POSTA ROMANA:
25/05/2019

25,00 lei cu TVA

  buc.

Descrie dragostea în cuvinte! 

Fie că e Valentine’s Day, Dragobete sau ziua de naștere, un cadou este cu atât mai puternic dacă este însoțit de un mesaj inspirat. De aceea, când vine vorba de cea mai importantă persoană din viața ta, un cadou inspirat este un cadou dedicat doar acesteia. Iar această cană personalizată cu o poză și un mesaj va fi cu adevărat ceva unic,pentru ca noi punem cana la bătaie, iar tu vii cu sentimentele. 

Cum personalizezi această cană? 

În primul rând: poza. Această cană personalizată are pe una din fețe o poză pe care o poți încărca chiar tu, dintre cele pe care le ai deja în calculator. Alege una ilustrativă pentru relația voastră, la o calitate cât mai bună ,prin funcția de Personalizare pe care ți-o punem la dispoziție. 

În al doilea rând: mesajul. Aici ai nevoie de inspirație și puțin timp de gândire. Nu poți scrie orice, pentru că până la urmă acest cadou personalizat va fi ceva special pentru amândoi. Noi îți punem destul spațiu la dispoziție pentru ca tu să fii creativ și să creezi un mesaj vibrant, dar concis, pe cealaltă față a cănii. 

Împreună, cele două, fotografia și mesajul, vor alcătui un cuplu la fel de puternic ca și voi! Chiar dacă totul va fi pe o cană, aceasta va deveni cu siguranță o dulce reamintire a iubirii voastre în fiecare cafea de dimineață și în fiecare ceai băut în nopțile de iarnă. Sau, de ce nu, va trona mândră, la biroul persoanei iubite, unde poate fi admirată de toți colegii. 

Cum fac personalizarea?

Pasul 1: in campul Personalizeaza dam alege fisier( vom alege pozele dorite pentru a fi imprimate, din telefon sau calculator)

Pasul 2: dupa ce am ales toate fotografiile dam Incarca fotografia

Pasul 3: adauga in cos

Dupa ce ai terminat de facut cumparaturile nu uita sa dai Finalizeaza Comanda si sa urmaresti pasii necesari.

Asta e tot!

Se livreaza in cutie alba.

Observatie :

Plata produselor de pe site se face in siguranta doar online cu cardul prin procesatorul de plati Netopia-Mobilpay, astfel dvs aveti garantia primirii produselor comandate (banii nu intra in contul nostru decat dupa livrarea lor) .

Summary

  • Product Name:CANA ALBA CU POZA SI TEXT
  • Product Reference: CAP1T
  • Price: lei
  • Product Width: 0.00 cm
  • Product Height: 0.00 cm
  • Product Depth: 0.00 cm
  • Product Weight: 0.00 kg
  • Description: Visul oricarui om care face un cadou este ca acesta sa reziste in timp, mai precis sa fie un lucru de care iubitul sau iubita sa nu se poata desparti niciodata. Ce poate fi mai frumos decat sa transformam acest vis in realitate, oferindu-i persoanei iubite un obiect care poate fi folosit zilnic,precum o cana,din care sa-si savureze ceaiul sau cafeaua preferata. 
Path: > > CANA ALBA CU POZA SI TEXT

ACCESORII RECOMANDATE PENTRU ACEST PRODUS